Banner 1

COLECTARE SI LIVRARE

Hainele tale au nevoie rapid sa fie spalate, uscate si calcate intr-un mod professional?

Sunteti foarte ocupati si nu aveti timp sa ajungeti la o spaltorie profesionla?

Lasati-ne pe noi sa ne ocupam de lucrurile dumneavoastra! Le vom spala, usca, calca si le vom livra la domiciliul sau adresa indicata, in timp ce dumneavoastra va bucurati de timpul liber, socializati cu prietenii sau cititi o carte.

Acum nu mai pierzi din timpul tau pentru a ajunge la spalatorie si nu mai consumi bani pe transport!

Serviciul de colectare si livrare Fulg de Nea vine in sprijinul clientilor nostri din regiunea Bucuresti si Ilfov, foarte ocupati care nu pot ajunge la sediul nostru.

Pentru comenzi ce depasesc 45 de RON, transportul este gratuit indiferent de zona, iar pentru sume cumulate mai mici de 45 de RON, colectarea si ivrarea hainelor se taxeaza cu 18 RON, indiferent de cantitate.

Colectarea se va face intr-un timp foarte scurt ( maxim 8 h ), iar predarea marfurilor curate in 24 h pentru articole textile si in 48 h pentru covoare.

Livrarea se face pe baza de comanda online prin formularul de comanda disponibil si telefonic.

Sistemul de plata pentru serviciile oferite persoanelor fizice este flexibil, avand in vedere ca se poate plati in functie de disponibilitatea clientului: adica la colectare sau la livrarea comenzii.

Pentru persoanele juridice, in baza unui contract incheiat, plata serviciului oferit se poate face numerar sau prin ordin de plata.

ATENTIE:sumele se cumuleaza pentru orice activitate pe care o prestam, spalat covoare, perdele, huse sau haine. Asadar daca va hotarati sa spalati husa de la canapea si cateva haine, mai mult ca sigur transportul va fi gratuit!