Banner 1

Cine suntem noi?

Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual a fost fondata de catre organizatia umanitara Individuell Manniskohjalp din Lund, Suedia în data de 9 decembrie 1992.

Misiunea organizatiei este de a milita pentru incluziunea sociala a persoanelor cu dizabilitati si a varstnicilor prin servicii si interventii adaptate nevoilor individuale.

De peste 23 de ani, Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual ofera servicii sociale pentru persoanele cu dizabilitati si familiile acestora, tinerilor proveniti din institutiile publice de protectia a copilului, persoanelor care se aproprie de varsta senectutii si persoanelor varstnice cu posibilitati financiare reduse si/sau fara familii.

Ce ne face diferiti fata de concurenta?

Faptul ca echipa care lucreaza zi de zi pentru a da stralucire hainelor tale, sunt persoane din grupurile vulnerabile: femei aflate in situatie de risc, familii monoparentale, familii cu mai mult de doi copii, persoane cu dizabilitati.

Prin infiintarea acestei intreprinderi sociale, Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual a creat 11 locuri de munca destinate acestor categorii de persoane.

Spalatoria este dotata cu echipamente noi de inalta performanta si eficienta destinate special pentru spalarea articolelor textile, iar solutiile si detergentii utilizati sunt profesionali, non-alergenici de cea mai buna calitate, rezultatul fiind unul pe masura.

Cui ne adresam?

Tuturor persoaneor fizice activi profesional din regiunea Bucuresti si Ilfov, care nu au timpul necesar pentru a merge la un centru de curatare iar hainele lor au nevoie rapid sa fie spalate, uscate si calcate intr-un mod profesional, dar si persoaneleor juridice: hoteluri, restaurante, institutii publice private si ONG-uri, societati comerciale, care doresc sa-si curate eficient cazarmamentul si care doresc furnizarea serviciilor livrate pe baza unui contract de prestarii servicii.

Spalatoria Fulg de Nea ofera o gama diversificata de servicii, la preturi avantajoase, oferte si reduceri pentru clientii care vor dori sa sprijine sectorul social.

De ce sa ne alegi pe noi?

Folosind serviciile noastre alegi sa intinzi o mana de ajutor comunitatii si impreuna sa oferim o sansa la o viata mai buna persoanelor din grupurile vulnerabile.

Care sunt valorile noastre?

Promptitudine / Rapiditate / Flexibilitate / Profesionalism / Pasiune si dedicare.