Website-ul www.curateco.ro este proprietatea S.C. Fulg de nea S.r.l., cu sediul in Ilfov, Strada Scolii Nr.5, Voluntari, avand Codul Unic de Inregistrare nr. --- si numarul de ordine in registrul comertului -----
Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza www.curateco.ro, denumit in continuare site, proprietarul marcii si al site-ului fiind denumit generic, Fulg de nea. Accesul si utilizarea site-ului www.curateco.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea lor.

ACCESUL LA SITE
Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Pentru a obtine acces la site si la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin el, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web (www), direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii de Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. Fulg de nea nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dumneavoastra de comunicare cu acesta. Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTECTUALA
Fulg de nea ofera acces liber la site-ul www.curateco.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale. Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Fulg de nea . Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu Fulg de nea. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Fulg de nea. Este interzisa crearea de legaturi cu acest site, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al proprietarului, Fulg de nea nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de Fulg de nea si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare.
Fulg de nea sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi ("link"-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web.
Fulg de nea nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.
Fulg de nea nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

NU SUNT PERMISE IN LEGATURA CU UTILIZAREA SITE-ULUI URMATOARELE:
*copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
*incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
*incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Fulg de nea sau a retelei Fulg de nea sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Fulg de nea care nu sunt publice, fara autorizatie;
*incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua Fulg de nea prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin "flooding" sau "DOS";
*folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale ("spamming") sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Fulg de nea va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea lor.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI Fulg de nea
Fulg de nea isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.
Fulg de nea nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
Fulg de nea poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

COMANDAREA PRODUSELOR
Incheiarea contractului de vanzare cumparare intre parti il constituie momentul la care societatea va va comunica mesajul de confirmare referitor la comanda primita dupa lansarea acesteia de catre dumneavoastra prin intermediul website-ului.
Obiectul contractului il constituie produsele pentru care v-ati exprimat optiunea de curatare, prin lansarea unei comenzi, comanda care v-a fost confirmata ulterior de catre societate. Produsele au caracteristicile mentionate de catre societate pe pagina web.
Pretul produselor achizitionate este acela mentionat pe pagina web de catre societate pentru produsele in cauza.
Preturile pentru serviciile de curatenie nu contin TVA

MODALITATEA DE LIVRARE
Societatea isi va indeplini obligatiile contractuale in termen de cel mult 30 zile de la data la care ati primit mesajul de confirmare referitor la comanda dumneavoastra. In cazul in care nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este disponibil, societatea va va informa despre aceasta situatie iar sumele pe care le-ati varsat va vor fi restituite in termen de maxim 30 zile.
Furnizorul poate livra catre dumneavoastra un produs similar avand acelasi pret, in situatia in care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul dumneavoastra.

PLATA PRODUSELOR
Plata produselor se face in momentul livrarii produselor in urma curatarii. Plata produselor se va face dupa verificarea de catre dumneavoastra a Produselor. Plata se va face catre soferul care v-au inmanat produselor pe baza de chitanta intocmita de aceasta.

RETURNAREA PRODUSELOR
In calitate de consumator aveti dreptul de a notifica in scris societatea despre faptul ca doriti sa dati retur un produs care nu a fost curatat conform cerintelor dumneavoastra, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 24 de ore de la primirea produsului.
Dreptul de renuntare se refera EXCLUSIV produselor comandate in cadrul magazinului on-line www.curateco.ro .

CONFIDENTIALITATEA DATELOR
In urma acordului exprimat de dumneavoastra prin accesarea si utilizarea www.curateco.ro, datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de dumneavoastra pot fi utilizate de S.C. Fulg de nea S.R.L. in orice activitati si scopuri legate de marketing.